Efter en underbar kväll med nära och kära och en hedag med jobb, har jag precis packat klart resväskan inför den kommande veckan i England, Plymouth! Snart är jag äntligen där igen! Efter praktiken där nere blev jag kär i staden, haha. Jag är ganska säker på att jag kommer att spendera några år där nere efter jag har gått ut, och jag är så sugen att även plugga där nere! 
Nu ska jag ta och mysa framför what's your number, och njuta av dom sista timmarna i sverige.

Cheers!
 
om mig:
 
Jag heter Sandra. Jag fyller 19 år första veckan i Januari, vilket jag verkligen ser framemot att göra! Jag är beroende av té, att fota och träning! Sedan jag var nio år har jag levt för friidrott!
Jag minns hur svårt jag tyckte det var när man kom upp i åldern man helst skulle börja fokusera på "sin" gren, eftersom att jag ville ju hålla på med alla grenar!
Men tillslut insåg jag att löpning var det jag var bäst på!
I början var det 600m, som ersattes utav 800m.
Nu på senare tid har jag även lagt till 5000m och 10000m! Målet inför sommaren är att klara halvmaran, och självklart klara mina delmålstider för 800m, 5000m och 10000m!
 
Så, följ gärna med mig på min resa genom löpningen!
 
 
För några dagar sedan flyttade denna snygging hem hos oss. En liten hane på 12 veckor. Nu ska han få växa på sig lite innan det blir dax att göra sig redo för tävlingar!