-I wanna be your left hand man-
 
 
 
Kom precis hem från kvällen pass, och nu ska jag bädda ner mig med underbar musik!
 
gonatt.
 
Efter klippningen på studio lila idag mötte jag upp Sabina för lunch och lite shopping! Har väntat på att St tropez produkterna ska komma in på kicks, och idag när dom väl fanns inne köpte jag på mig lite smått och gott, bland annat en body lotion för kropp och en för ansiktet (som finns att köpa här)
Känns skönt att äntligen få ha ett fräscht hår igen, och varje gång efter ett besök på studion lovar jag mig själv att dra ner på användadet av plattången. Den här gången köpte jag ett bättre värmeskydd och en olja för håret (som finns att köpa här, här och här) så jag kan ju försöka intala mig att det inte kommer att slita lika mycket på håret nu...

Har haft en jätte trevlig dag med släkt och vänner och firande av A som fyllde år idag! Har blivit mycket fusk med ätandet idag, men sånna här speciella dagar får man unna sig lite extra! Vi började dagen med att fara upp på Arctura för att äta lunch innan vi skulle fara till en lada och fixa i ordning inför middagen. Efter middagen spenderade vi dom sista timmarna av dagen med att spela kort medans solen gick ned, hur mysigt?
 
 
Imorgon blir det upp tidigt och besöka frissan. Minns inte senaste gången jag var där faktiskt.. Har sånt torrt och slitet hår, speciellt nu under sommaren.. Inte ens min favvo hårolja vill hjälpa mig med mitt torra burr, haha! Så det blir ett välbehövligt besök hos studion imorgon för att fräscha upp mina toppar! Ska även försöka att hinna med ett konditionspass imorgon på gymmet, man måste ju passa på under sina lediga dagar!