Måndag - Ny vecka, nytt träningsschema!
 
Måndag  : 4,8 km
Tisdag: 6,4 km
Onsdag: Cykling (30 min)
Torsdag: Vila
Fredag: 6.4 km
Lördag: 9,7 km
Slndag: Vila
 
Totalt: 27,3 km
 
Jag skapade mitt via Nike running. Ett schema som sträcker sig under 8 veckor. Så efter jag är klar med detta schemat blir det att börja med friidrottsträningen igen. Har knappt någon ork för träning nu när vi har praktik igen. Så detta schema räcker gott och väl!
 
 
Turkiet, Alanya 2014


 
Hämtade ut mina glasögon idag, jädrar vilken skillnad! Inte undra på att det tog sån lång tid för körkortet! Körläraren tjatade hela tiden om att jag skulle vara mer uppmärksam på skyltarna, men nu förstår jag varför det var så svårt- har ju haft sån dålig syn, och inte kunnat sett skyltarna på långt håll, haha!
 
Det var första dagen på praktiken också! Hoppas att jag kommer trivas lika bra som jag gjorde på förra praktikplatsen :)
Vaknade precis från en lång sovmorgon! Jag jobbade natt den här natten också, så jag är ganska trött idag. Idag blir det bara en skön slappar söndag, med boken fifty shades of grey. Nu när fimlen snart har premiär så vill jag även läsa ut böckerna på engelska. Har inte hunnit så långt på den första boken, så känns att det är dax att börja bli klar med boken nu! :) Yänkte beställa dom andra två böckerna i serien också, och såg att dom har rea på adlibris! Från 57:- kostar böckerna i serien :) 
 
Senare tänke jag ge mig ut och springa också, får se om jag lyckas komma in med alla ben hela haha!